Selecteer een pagina

Pakketten

Natuurlijk word je het liefst compleet ontzorgt, dit is waarom wij twee pakketten hebben ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij jou altijd van dienst zijn en kan jij je bezig houden met de dagelijkse gang van zaken.

Optimalisatie pakket

Geen opstartkosten

N

Google Mijn Bedrijf

N

10 Keywords

N

1 Landingspagina

N

Lokale SEO pagina's

N

Google Analytics

N

Groeiplan

N

Rapportage gesprek

N

Website heatmap

Advertentie pakket

Geen opstartkosten

N

Doelgroep research

N

Facebook Pixel installatie

N

Facebook Advertentie Centrum optimalisatie

N

Inrichting advertentie

N

Bijhouden advertentie

N

2 social media kanalen

N

Extra social media pagina's mogelijk

Optimalisatie pakket

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf: de basis van een goede online vindbaarheid. Wij zorgen ervoor dat deze tool juist ingericht staat, de informatie klopt en dat mensen gemakkelijk met Google Maps naar jouw locatie kunnen komen.

Optimalisatie SEO pagina’s

We gaan ook pagina’s schrijven waarin jij lokaal gevonden wordt. Denk aan “kledingwinkel Hengelo”. Als je dit Googelt, kom jij bovenaan!

10 keywords

Keywords zijn pagina’s die je niet kan vinden als mensen op je website zitten maar er wel zijn. Gek he? Ze helpen ervoor dat jij op specifieke woorden gevonden kan worden.

Google Analytics

Door de tool Google Analytics te installeren en juist in te stellen kunnen wij onder andere de volgende gegevens bemachtigen: de bezoekersstromen, verkeersbronnen, doelgroepen en paginaweergaves.

1 landingspagina

Wij maken 1 pagina die loopt op onze eigen hostingserver. Via deze pagina worden de keywords opgezet. Zo kunnen we alle traffic tracken.

Groeiplan

Dit is een gesprek waar we diep ingaan op de cijfers en gaan kijken waar we extra verbeterpunten kunnen vinden. Vragen of moet er iets aangepast worden, bellen kan elk moment vrijblijvend.

Wist je dat je als klant ons altijd kan bereiken? Wij staan iedere werkdag klaar om jouw vraag te beantwoorden. Geheel vrijblijvend, ook als je nog geen klant bent. Persoonlijkheid staat bij ons op nummer 1, twijfel niet en plan vrijblijvend een afspraak in.

Advertentie pakket

Doelgroep research

Wij gaan een onderzoek starten om te kijken welke doelgroep daadwerkelijk het beste converteert met jouw bedrijf.

Inrichting advertentie

Met de door jou in overleg aangegeven content maken wij een advertentie. Wij zorgen dat het de juiste doelgroep bereikt en het conversie oplevert.

Facebook Pixel installatie

Wij installeren de tool Facebook Pixel op jouw website en in het advertentiecentrum. Hiermee zorgen we ervoor dat met iedere advertentie de data opgeslagen wordt.

2 social media kanalen

We adverteren op 2 platformen namelijk: Facebook én Instagram 

Facebook advertentiecentrum optimalisatie

We richten het advertentiecentrum op de juiste manier in. In dit centrum kunnen wij de advertentie maken.

Extra advertenties

Wij raden aan dat als je een webshop hebt, met meerdere advertenties te werken. Hierdoor kan jij meer producten uitlichten tegenover jouw doelgroep.

Bijhouden advertentie

Mocht je een kleine voorraad hebben is dit geen probleem. We adverteren op een door jou gekozen productcategorie of product. Is de voorraad op? Maken we een nieuwe advertentie zonder extra kosten te rekenen.