Selecteer een pagina

Bij Sellabees zijn we goed op de hoogte van de alledaagse ontwikkelingen.

Dat moet ook wel, want die online wereld is constant in verandering. We zijn een jong en gedreven team dat gaat voor succes. Niet alleen… maar samen met jou!

Online marketing in Hengelo

Ben je op zoek naar de perfecte methoden om de online zichtbaarheid van jouw organisatie in Hengelo of landelijk te vergroten? Sellabees is jouw persoonlijke partner voor alle onderdelen van online marketing in en rondom Hengelo. Zo zitten we dus altijd dicht bij jou in de buurt. Ongeacht of je een start-up bent of een gevestigde organisatie, wij leveren oplossingen die gericht zijn op het versterken van je online marketing en aanwezigheid.

Een sterke online aanwezigheid is belangrijk in de digitale veranderingen die momenteel gebeuren. Wij helpen met goede online marketing om op te vallen in Hengelo en omgeving, landelijk of zelfs internationaal. Wij zijn een aanspreekpunt voor de online marketing voor jou als MKB-ondernemer in de omgeving van Hengelo. Wij helpen je van hosting tot een professionele website en, middels zoekmachineoptimalisatie (SEO) en social media marketing, zorgen wij ervoor dat de juiste bezoekers op jouw website terechtkomen.

 

Een persoonlijke touch in online marketing

We zijn ervan overtuigd dat elke organisatie uniek is. Als jouw online marketingbureau in Hengelo en omgeving besteden we uitgebreid tijd om jou en jouw organisatie te leren kennen. Tijdens een ontmoeting, onder het genot van een kop koffie, gaan we bekijken wat wij als online marketingbureau voor jouw organisatie kunnen betekenen. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, daarom kiezen we ervoor om dit te behouden en in onze communicatie zo weinig mogelijk te automatiseren.

  • Persoonlijk contact
  • Realistische doelen
  • Sellabees is jouw marketingbureau in Hengelo

Bereikbaarheid en communicatie

Onze communicatielijnen zijn altijd open. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden, ideeën uit te wisselen, en diepgaand te overleggen over strategieën die jouw organisatie kunnen verbeteren. Ons doel is om jouw organisatie te laten groeien en een blijvende relatie met je te ontwikkelen.

Maak een afspraak met ons

Wij komen graag langs in Hengelo of omgeving voor een eerste gesprek met een kop koffie, waar we jou en jouw organisatie beter leren kennen. Neem contact op met ons voor de eerste kennismaking. Wij zijn jouw persoonlijke online marketingpartner, gevestigd in Hengelo.

Met Sellabees als jouw partner in Hengelo, Enschede, Oldenzaal en andere regio’s, is online marketingondersteuning altijd dichtbij!

Contact 

Vragen of meer informatie nodig? Neem direct contact met ons op doormiddel van het onderstaande contact formulier. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Stuur ons een bericht

Info

085 007 22 55

Enschedesestraat 164,
7552 CL Hengelo