Selecteer een pagina

Bij Sellabees zijn we goed op de hoogte van de alledaagse ontwikkelingen.

Dat moet ook wel, want die online wereld is constant in verandering. We zijn een jong en gedreven team dat gaat voor succes. Niet alleen… maar samen met jou!

Online marketing Deventer

Ben je op zoek naar effectieve strategieën om de online marketing van jouw organisatie internationaal, landelijk of in of rond Deventer te versterken? Wij helpen jou met alle onderdelen van online marketing, van hosting tot maatwerk en alles daartussenin. Of je nu een startende organisatie hebt of aan het hoofd staat van een gevestigde organisatie in de omgeving van Deventer, wij bieden gepersonaliseerde oplossingen die specifiek zijn ontworpen om jouw online zichtbaarheid te verbeteren, zowel in Deventer als in de rest van Nederland. Met Sellabees heb je één aanspreekpunt voor jouw online marketing.

Je zult het zelf vast ook wel merken, alles wordt steeds onpersoonlijker. Dit vinden wij jammer, daarom hebben wij ervoor gekozen om juist niet alles te automatiseren en het persoonlijke contact persoonlijk te houden. Sellabees maakt jouw organisatie zichtbaar in een concurrerende markt in en rond Deventer met de juiste online marketingstrategieën en op een persoonlijke manier. Wij helpen je graag om de online marketing van jouw organisatie te optimaliseren, zodat je de best mogelijke resultaten behaalt in de omgeving van Deventer.

 

Een persoonlijke aanpak in online marketing

Iedere organisatie is bijzonder, daarom komen wij graag langs om te kijken wat jouw organisatie bijzonder maakt. Als jouw online marketingbureau in Deventer en omgeving, nemen wij ruim de tijd om jou en jouw organisatie te leren kennen, zodat we precies weten wat jouw behoeften zijn. Wij komen graag langs in Deventer en omgeving voor een kop koffie, waar we jouw situatie samen kunnen bekijken.

  • Persoonlijk contact
  • Realistische doelen en strategieën
  • Langdurige relaties
  • Eén vaste contactpersoon
  • Jouw online marketingbureau in Deventer en omgeving

Bereikbaarheid en communicatie

Wij proberen altijd zo makkelijk mogelijk bereikbaar te zijn voor je. Zo zijn wij niet alleen gevestigd in de omgeving van Deventer, maar zijn we ook gemakkelijk via telefoon, e-mail en WhatsApp te bereiken. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Mocht jouw vaste contactpersoon er niet uitkomen, dan legt hij of zij de vraag voor aan ons team en zorgen we voor een snelle terugkoppeling. Ook kun je bij ons terecht om ideeën uit te wisselen of te discussiëren over strategieën die de verandering van jouw organisatie kunnen voorthelpen. Ons doel is om een langdurige relatie met jou op te bouwen en je te ondersteunen bij elke stap van je online marketingreis.

Plan een ontmoeting met ons

Wij kijken ernaar uit om een kop koffie te drinken om elkaar te leren kennen en samen te sparren over hoe jouw organisatie kan groeien in de online marketing. Maak een afspraak met Sellabees, jouw specialist in online marketing gevestigd in de omgeving van Deventer. Met ons heb je een persoonlijke marketingpartner aan je zijde in Deventer, Enschede, Hengelo en andere regio’s.

Contact 

Vragen of meer informatie nodig? Neem direct contact met ons op doormiddel van het onderstaande contact formulier. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Stuur ons een bericht

Info

085 007 22 55

Enschedesestraat 164,
7552 CL Hengelo