Even Voorstellen

Wij willen ons graag voorstellen, wij zijn Sellabees, onderdeel van de Tech Dog Groep. Onze focus ligt op ondersteuning van de lokale ondernemingen in Twente.

Wij verzorgen o.a. de marketing voor Grand Café de Kroon, ook hebben wij de nieuwe website mogen bouwen van Grand Café de Kroon! www.dekroonmarkelo.nl

Voor het komende seizoen mogen wij met trots vertellen dat Sellabees bus sponsor is geworden van supportersvereniging FC Twente Markelo! Hier zijn we zeer trots op.

Ook zien jullie ons binnenkort voorbij komen bij Plus Blankhorst!

Wij bieden het totaalpakket aan bij diverse ondernemingen, met name de Retail en Horeca, denk hierbij aan: Marketing, Website/Webshop, Hosting, Kassasystemen etc.

Onder de Tech Dog groep vallen de volgende bedrijven: Sellabees, SmitPRO Webdesign & Hosting en SSA Kassa. Tech Dog groep heeft een zeer gedreven team van 16 leuke dames en heren uit Twente.

 

Een stukje Historie:

Joy Ridha is op jonge leeftijd begonnen met het opzetten van het bedrijf SmitPRO Webdesign & Hosting. Hij heeft dit meerdere jaren als ZZP’er in goede banen geleid en is van eenmanszaak gegroeid naar solide onderneming.

Begin 2020 is Kevin Slag aan boord gekomen. Snel daarna stapte ook Daan Ridha in het bedrijf. Hierbij deelden wij dezelfde visie, het ontzorgen van ondernemers op online gebied!

Eind 2020 is ook Jamie Ziggers, bekend van Ziggers ICT aan boord gekomen. Helaas hebben wij begin 2021 afscheid genomen van elkaar omdat we niet dezelfde visie hadden. Jamie is weer zelfstandig verdergegaan met RF computers en we wensen hem veel succes.

Is u interesse gewekt, wilt u weten wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met ons!

 

Telefoon: 0547 743255

Email: Marketing@sellabees.nl

 

Samen succesvol online,

Joy Ridha, Kevin Slag en Daan Ridha.